12/11/2019 - چهارشنبه 20 آذر 1398
Search

توصيه هاي تغذيه اي در خصوص ارتقاء سلامت سالمندان

کاهش مصرف نمک در برنامه غذائی روزانه برای کاهش فشار خون و احتباس آب در بدن
کنترل وزن و مناسب نگه داشتن آن با توجه به نوع استخوانبندی رعایت تنوع در گروههای غذائی
پرهیز از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده
مصرف گروه شیر و لبنیات در روز
مصرف کمتر گوشتهای قرمز و استفاده بیشتر از مرغ و ماهی و حبوبات جهت تأمین پروتئین
مصرف کمتر غذاهای پر کالری نظیر شیرینی ، شکر ، آب نبات و کیک خامه ای
مصرف مستمر سبزیجات خام جهت تأمین فیبر غذایی میوه های غنی از ویتامین A , C
کاهش مصرف سبزیجات نفاخ مثل گل کلم و کلم و ...
افزایش تعداد وعده های غذائی و کاهش حجم آنها
کاهش مصرف نوشابه های گازدار و کافئین دار
استفاده از ادویه جات و گیاهان معطر جهت بهبود طعم و مزه و بوی غذا
استفاده از آب در طول روز ۶ ۳ لیوان
مصرف حداکثر ۳ عدد تخم مرغ در هفته
عدم مصرف چای و قهوه قبل از خواب
مصرف حداقل غذاهای دودی و کنسرو شده
عدم مصرف سسهای چرب ( مانند مایونز ) برای سالاد و سبزیجات پخته ، استفاده از ماست بجای سسهای چرب
قرار گرفتن در مقابل نورخورشید جهت کسب ویتامین D
با توجه به مشکل یبوست در اکثر سالمندان مصرف کافی مایعات و موارد پرفیبر نظیر نان کامل گندم و سبزیجات و میوه هائی مثل گلابی ، آلو ، زردآلو اهمیت دارد .

http://groohashpazi.blogfa.com


تعداد مشاهده: 463
1390/11/24
بازگشت
rating
  نظرات


حق انتشار اطلاعات براي منطقه 8 شهرداري تهران محفوظ است 1389   
To Top