11/13/2019 - چهارشنبه 22 آبان 1398
Search

درباره سبزیجات: جعفری
 
 

نام رایج:  جعفری

نام علمی: Petroselinumsativum

نام خانواده:Umbellifereae

جعفری گیاهی دو ساله بوده که نسبت به هوای سرد مقاوم می باشد. کاشت آن در تمام فصول سال به جز در اواسط زمستان و تابستان به خاطر سرما و گرمای شدید امکان پذیر است .

جعفری از لحاظ ویتامینها و املاح Fe ،Ca ،P و K غنی بوده و دارای مقادیر زیادی اسانس مانند Apiol و Meristicin میباشد، لذا برای معطر ساختن غذاها از آن استفاده میشود .

بذر جعفری را به منظور تسریع در جوانه زنی به مدت 24 ساعت در آب خیس میکنند و سپس در کرتهایی که با خاک مناسب و غنی آماده کرده اند به صورت دست پاش و یا ردیفی میکارند و روی آن را با کوددامی پوسیده میپوشانندو آبیاری انجام میدهند .بذر جعفری به کندی جوانه می زند و جوانه زدن آن حدود 20 تا 25 روز طول می کشد. البته این مدت بر اساس شرایط محیطی ممکن است کمتر یا بیشتر شود.

برداشت جعفری چندین نوبت در طول سال انجام میگیرد بنابراین پس از برداشت هر چین بهتر است مقدار کمی کود ازته به زمین داده شود .

آبیاری جعفری به صورت مداوم و روزانه انجام میگیرد .


تعداد مشاهده: 1571
1390/12/2
بازگشت
rating
  نظرات


حق انتشار اطلاعات براي منطقه 8 شهرداري تهران محفوظ است 1389   
To Top