12/11/2019 - چهارشنبه 20 آذر 1398
Search

سالاد نودل
نودل را در 2لیوان آب جوش به مدت سه دقیقه بپزید و سپس آب کش کنید. هویج و کلم را بخارپز کرد و خرد کنید

مواد لازم برای دو نفر:
نودل  یک بسته 80 گرمی
فلفل دلمه ای رنگی 2 عدد
نصف سینه مرغ پخته شده
پیازچه 10 عدد
سس سویا 2 قاشق سوپ خوری
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
هویج 2 عدد
کلم (گل یا بروکلی) 1 فنجان (در صورت تمایل)
کنجد 1 قاشق سوپخوری
سرکه به مقدار لازم
طرزتهیه: نودل را در 2لیوان آب جوش به مدت سه دقیقه بپزید و سپس آب کش کنید. هویج و کلم را بخارپز کرد و خرد کنید. فلفل دلمه ای را بصورت باریک خرد کنید (درصورت تمایل می توانید فلفل هارا بخاپز کنید یا کمی تفت دهید تا نرم شوند). پیازچه هارا با ساقه به اندازه 2 سانتی متر برش دهید. سینه مرغ پخته شده را بصورت نگینی خرد کنید. نودل را در کاسه مناسبی ریخته، سبزیجات و مرغ را به آن اضافه کنید. کنجد را به روی سالاد بپاشید. برای تهیه سس سالاد رنجبیل، سس سویا و سرکه را مخلوط کنید. در هنگاه سرو سس را به سالاد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. این سالاد طعم مطبوعی دارد و می تواند بعنوان یا شام سبک سرو شود.


تعداد مشاهده: 1674
1389/11/27
بازگشت
rating
  نظرات


حق انتشار اطلاعات براي منطقه 8 شهرداري تهران محفوظ است 1389   
To Top