11/14/2019 - پنجشنبه 23 آبان 1398
Search

میگوی پفکی
سیر له شده، پیاز، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کرده و میگوها را بمدت 1 ساعت در این سس بخوابانید. سپس میگو را از سس خارج کنید و در آرد بغلتانید و بعد به خمیر بنه آغشته کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم

مواد لازم 
میگو پاک شده 200 گرم
سیر 2 حبه
پیاز رنده شده 1 عدد
زعفران آب کرده 1 قاشق مربا خوری
آرد مقداری
خمیر بنه 1 پیمانه
نمک و فلفل بمقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
سیر له شده، پیاز، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کرده و میگوها را بمدت 1 ساعت در این سس بخوابانید. سپس میگو را از سس خارج کنید و در آرد بغلتانید و بعد به خمیر بنه آغشته کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم.
برای تهیه خمیر بنه 1 عدد سفیده تخم مرغ را با همزن بصورت کف درآرید. نصف قاشق چایخوری بکین پورد، نصف پیمانه شیر و نمک و فلفل اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر کشدار و بغلظت فرنی حاصل شود.


تعداد مشاهده: 2870
1389/11/27
بازگشت
rating
  نظرات


حق انتشار اطلاعات براي منطقه 8 شهرداري تهران محفوظ است 1389   
To Top