12/11/2019 - چهارشنبه 20 آذر 1398
Search

ماهی ترش و شیرینی - چینی
سس این غذا را می توانید از یک روز قبل آماده کرده و هنگام سرو آن را گرم کنید

مواد لازم :  

ماهی  1000 گرم
تخم مرغ  1 عدد
آرد ذرت  0.3 فنجان
روغن  0.4 فنجان
هندوانه  1 عدد
فلفل سبز دلمه ای  1 عدد
پیاز  1 عدد
آب  0.75 فنجان
سس سویا  1 قاشق مرباخوری
سس گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری
شکر  2 قاشق سوپخوری
سرکه  0.5 قاشق سوپخوری
پیاز سبز خرد شده  1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
سس این غذا را می توانید از یک روز قبل آماده کرده و هنگام سرو آن را گرم کنید
ماهی را تمیز کرده و پولک آن را بگیرید , سرتاسر ماهی را با تخم مرغ چرب کنید سپس روی آن آرد ذرت بپاشید , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و دور طرف ماهی را کمی سرخ کنید تا طلایی شود , ماهی را در ظرف پیرکس قرار داده و بمدت 20 دقیقه در فر با حرارت متوسط بپزید و بعد از 10 دقیقه آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد , هویج , فلفل و پیاز را بصورت خلالی خرد کنید , روغن اضافی را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز و هویج را بمدت 3 دقیقه در آن سرخ کنید سپس فلفلها را افزوده و بمدت 2 دقیقه بهم بزنید , آرد ذرت اضافی را با آب , سسها , شکر و سرکه مخلوط کنید و به ماهیتابه افزوده و بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود سپس روی ماهی پخش کنید و ان را با پیازچه تزئین نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست


تعداد مشاهده: 1184
1389/11/27
بازگشت
rating
  نظرات


حق انتشار اطلاعات براي منطقه 8 شهرداري تهران محفوظ است 1389   
To Top