12/10/2019 - سه شنبه 19 آذر 1398
Search

سوپ شلغم با شیر
پیاز و تره فرنگی خرد شده را با کره کمی تفت میدهیم (حدود ۴ دقیقه) بعد شلغم های خرد شده را اضافه کرده و با بقیه مواد تفت می دهیم (حدود ٢ دقیقه)

مواد لازم:
شلغم خرد شده = ۴ فنجان
تره فرنگی خرد شده = ٢/١ و ٣ فنجان
پیاز خرد شده = ۴/٣ فنجان
آب مرغ = ۴ تا ۵ فنجان
شیر = ۴/٣ فنجان
فلفل سیاه = ۴/٣ ق چ
کره = ٢ ق س
تره خرد شده جهت تزئین روی سوپ کمی
طرز تهیه:
پیاز و تره فرنگی خرد شده را با کره کمی تفت میدهیم (حدود ۴ دقیقه) بعد شلغم های خرد شده را اضافه کرده و با بقیه مواد تفت می دهیم (حدود ٢ دقیقه) بعد آب مرغ را اضافه کرده وقتی آب مرغ به جوش آمد شعله گاز را کم کرده درب ظرف را می گذاریم و زمان می دهیم تا مواد بپزد (حدود ٣٠ دقیقه زمان کافی است) وقتی سبزیجات پخت ٣/١ از مواد پخته را درون غذاساز ریخته و به شکل پوره درمی آوریم و پوره به دست آمده را به ظرف سوپ برمیگردانیم در این مرحله شیر، فلفل و نمک سوپ را هم اضافه کرده و می گذاریم تا سوپ جا بیفتد.
در زمان سرو می توانید از کمی تره خرد شده جهت تزئین و طعم دهی روی سوپ استفاده کنید.


تعداد مشاهده: 4321
1389/11/27
بازگشت
rating
  نظرات


حق انتشار اطلاعات براي منطقه 8 شهرداري تهران محفوظ است 1389   
To Top