11/13/2019 - چهارشنبه 22 آبان 1398
Search

مرغ تنوری با سس مخصوص
برای تنوری كردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم كنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.

برای تنوری كردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم كنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.
 

زمان تهیه: 10 دقیقه به‌علاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن
زمان پخت: 30 دقیقه
 
مواد لازم برای 4 نفر
ماست كم چرب: 150 گرم
سیر: 2 حبه، كوبیده شود.
زیره سبز: یك قاشق چای‌خوری
زردچوبه: یك چهارم قاشق چای‌خوری
رنگ خوراكی قرمز: ‌دو قطره
سینه مرغ: 4 عدد
برای سس نعنا:
نعنای كاملا خرد شده: یك قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: یك حبه كوچك
خیار كوچك: یك عدد، به صورت مكعبی و ریز خرد شود.
ماست كم چرب: 150 گرم
آب یك لیمو ترش تازه
نمك و فلفل به اندازه لازم
روغن: مقداری
 
طرز تهیه:
• درون یك كاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، ‌زردچوبه، رنگ خوراكی و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.
• سینه‌های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یك بار آن‌ها را برگردانید.
• برای تهیه سس: نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط كن خوب با هم مخلوط كنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و كمی دیگر آن‌ها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، ‌درون یخچال قرار دهید.
• سینه‌های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.
• مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35 – 30 دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب كنید.
• مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل كنید.


تعداد مشاهده: 2173
1389/11/27
بازگشت
rating
  نظرات


حق انتشار اطلاعات براي منطقه 8 شهرداري تهران محفوظ است 1389   
To Top